Seniorer går ikke af vejen for netdating

Der er mange fordomme om netdating, selvom nettet i dag er alle steder i vores samfund, og det bliver mere og mere normalt at møde sin partner via nettet. En af de mere vedholdende fordomme er, at det kun er unge, der bruger nettet til at finde en kæreste eller en sexpartner. Det er bestemt ikke tilfældet. De ældre kan i mindst lige så høj grad være med. Langt de fleste ældre kan i dag bruge nettet godt nok til, at de kan finde ud af at bruge en datingside. Det har gjort det muligt for mange singleældre, at finde en at deletilværelsen med.

Der findes dating sider, som eksempelvis senior.dk, der henvender sig specielt til ældre, der gerne vil finde en kæreste eller en ven. Det er for eksempel flere og flere datingsider, hvor man skal have en bestemt alder for at blive medlem, eks. 40, 50 eller være 60 år. Det er altså en god mulighed for dig for at møde en, der er nogenlunde samme sted i livet som dig. Det er både i forhold til familie, arbejde og mange andre ting.

Mange forskellige typer af seniorer

Udover jeres alder, behøver I selvfølgelig ikke at have særlig meget tilfælles. Når du er på en datingside for seniorer, handler det derfor også om at læse folks profiltekster og se, hvad de interesserer sig for. Der kan du få en god forståelse for, hvad personen kan og er interesseret i. Når du har fundet en, som du synes virker spændende, handler det selvfølgelig bare om at begynde at skrive med vedkommende. Så kan du finde ud af, om I har lige så meget til fælles, som du tror.

Hvis du gerne vil møde nogle, der interesserer sig for noget bestemt, har en bestemt religion eller lignende, er der også særlige datingsider for det. Det giver dig en god mulighed for at finde en, hvor du fra start af ved, at I godt kan lide de samme ting – så kan det være, at alder ikke er lige så vigtig.

Sådan kan du date på nettet, hvis du ikke er så god til computere

Hvis du er en af de seniorer, der ikke er så gode til computere, behøver du ikke at fortvivle. Du kan stadig sagtens komme til at date på nettet. Hvis du er god til at bruge din telefon, kan du vælge en af de datingsider, der kan benyttes via den.

Ellers kan du prøve at få nogle til at hjælpe dig med siden. Det er for de fleste dog ret grænseoverskridende, hvis de skal spørge børn eller børnebørn om hjælp til dating. Det kan derfor være en god ide, at du tager et kursus i, hvordan du kan bruge din computer. Det kan for eksempel være på en aftenskole.

Hvis du har et nogenlunde kendskab til computere, men har et bestemt problem i forhold til din datingside, kan du også prøve at opsøge den IT-hjælp, som mange biblioteker udbyder. Der kan du nemt få svar på dine spørgsmål, og de frivillige har tavshedspligt, så de må ikke sige det videre.

Geografisk placering

En anden god ting ved netdating er, at det er lynhurtigt at udvælge folk, som har nogenlunde samme geografiske placering som dig selv. Og da en del ældre måske ikke længere er så mobile, som de har været, kan det være en ganske stor fordel, at man kan udvælge mulige bekendtskaber, som bor relativ tæt på en selv.

Der er, som det ses, altså ganske mange fordele for seniorer ved at benytte sig af netdating, hvis man er på udkig efter en ny ven eller kæreste. Netdating har mange fordele. Og er man bare lidt it-vant, lærere man hurtigt at begå sig på de forskellige sider.

 

Disclaimer

FashionUnit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *